Submitted Form is not showing up on sharepoint - InfoPath Dev
in

InfoPath Dev

Use our Google Custom Search for best site search results.

Submitted Form is not showing up on sharepoint

Last post 01-22-2021 07:48 AM by Hilary Stoupa. 3 replies.
Page 1 of 1 (4 items)
Sort Posts: Previous Next
  • 01-19-2021 11:16 PM

    Submitted Form is not showing up on sharepoint

    Hi guys, I've created this Purchase Order form, published and submit it in the Sharepoint site. But when the form is successfully submitted, I couldn't see the submitted form on my sharepoint library. I actually did this before, with the same form just on different site. It worked well. But it didnt on this new Sharepoint site.
  • 01-20-2021 09:11 AM In reply to

    Re: Submitted Form is not showing up on sharepoint

    Usually when I see this, it is because the form is not being submitted to the correct library. So I'd double check that submit connection in the form first.
    Hilary Stoupa

  • 01-21-2021 06:32 PM In reply to

    Re: Submitted Form is not showing up on sharepoint

    Hi! thank you so much, i recheck the connection and removed the /Forms/ from the link. Previously on the other site the /Forms/ worked well but i don't know why on this site it didn't. Is it due to a settings change i did on the current system?
  • 01-22-2021 07:48 AM In reply to

    Re: Submitted Form is not showing up on sharepoint

    Not sure - I never include the "Forms" folder in my library submit connection - just submit to the Library URL. :)
    Hilary Stoupa

Page 1 of 1 (4 items)
Copyright © 2003-2019 Qdabra Software. All rights reserved.
View our Terms of Use.