Sorting GetTermSets - InfoPath Dev
in

InfoPath Dev

Use our Google Custom Search for best site search results.

Sorting GetTermSets

Last post 03-29-2019 06:41 AM by zanne. 4 replies.
Page 1 of 1 (5 items)
Sort Posts: Previous Next
  • 09-19-2018 07:06 AM

    • zanne
    • Not Ranked
      Female
    • Joined on 03-31-2011
    • Houston, TX
    • Posts 14

    Sorting GetTermSets

     I have reviewed the document Define Termsets and use qRules to load them into your form.pdf.  I followed the instructions and in my DEV environment the terms were sorted properly.  In my QA environment they were not sorting properly.  So I tried the transform and sort commands that Hilary had helped me with on another form. Now the dropdown is blank.  I'm thinking it is probably due to the Termsets.xslt file. 

     

    Any help is appreciated. 

    Filed under: , ,
  • 09-20-2018 04:23 PM In reply to

    Ah, I think we dealt with this one via email - sorry I'd missed this original post! - the issue was the namespace in the XSLT - the namespace for the "my" prefix changed from one template to another (expected) so the XSLT needed to be updated to reflect that.
    Hilary Stoupa

  • 03-27-2019 07:59 AM In reply to

    • zanne
    • Not Ranked
      Female
    • Joined on 03-31-2011
    • Houston, TX
    • Posts 14

     I'm having another problem with the GetTermSets.  I used the source files to move my form from our QA environment to Production.  The field I am using the GetTermSets command for works in preview (design mode) but once it is published I get two errors.  For the GetTermSets the error is "The remote server returned an error: (401) Unauthorized.   The remote server returned an error: (401) Unauthorized. On the SortTable command I get "Failed to select the table to sort."

     I have checked everything I can think of.  I reviewed the TermSets.xslt file and it all looks right,  the namespace is correct.  I have confirmed that the data connections are pointing to the correct environment.  I confirmed that the list I'm referencing tin the GetList datasource exists and is correct.  Is there anything else I need to check?

    Filed under:
  • 03-28-2019 08:50 AM In reply to

    SortTable would be failing because the termsets aren't being returned. You may need to check with your SharePoint admin on the unauthorized error - there should be something in the ULS logs.
    Hilary Stoupa

  • 03-29-2019 06:41 AM In reply to

    • zanne
    • Not Ranked
      Female
    • Joined on 03-31-2011
    • Houston, TX
    • Posts 14

     Thanks we will check.

Page 1 of 1 (5 items)
Copyright © 2003-2019 Qdabra Software. All rights reserved.
View our Terms of Use.