Red Asterisks/Validation Circles Not Displaying for All Users - InfoPath Dev
in

InfoPath Dev

Use our Google Custom Search for best site search results.

Red Asterisks/Validation Circles Not Displaying for All Users

Last post 07-09-2019 02:40 AM by Nnaemeka Nebechi. 2 replies.
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts: Previous Next
  • 03-09-2018 01:34 PM

    Red Asterisks/Validation Circles Not Displaying for All Users

    Hello, I have a SharePoint Online list that is using InfoPath. I have some questions which must be answered before closing a form. Some users can see the red squares around radio buttons and red asterisks in other fields. Others can not. It seems to be random. Many of the users are on the same network, have the same device, and use the same browser. I've attached what users should be seeing. In many cases, the red-dashed squares are missing despite the validation rules being in place. Thank you.
  • 03-16-2018 08:03 AM In reply to

    Re: Red Asterisks/Validation Circles Not Displaying for All Users

    Wow - I've not run into that before. Could it be some other browser setting causing this? Maybe have an affected user test with a different browser to see what happens?
    Hilary Stoupa

  • 07-09-2019 02:40 AM In reply to

    Re: Red Asterisks/Validation Circles Not Displaying for All Users

    I have not experience that before.When next you encounter such an issue, you can add a formatting rule on the submit button

    Condition will be - "Field is blank",

    Then check the - "Hide this control".

    Make sure you add an instruction above all the fields - "All fields are compulsory to enable the submit button before submission". This will better guide users.

Page 1 of 1 (3 items)
Copyright © 2003-2019 Qdabra Software. All rights reserved.
View our Terms of Use.