Infopath form won't open in Preview after installing Qrules - InfoPath Dev
in

InfoPath Dev

Use our Google Custom Search for best site search results.

Infopath form won't open in Preview after installing Qrules

Last post 05-06-2015 08:47 AM by Hilary Stoupa. 3 replies.
Page 1 of 1 (4 items)
Sort Posts: Previous Next
  • 05-06-2015 08:10 AM

    Infopath form won't open in Preview after installing Qrules

     I successfully injected my form with Qrules (appears to be version 5.2).    I can open the form successfully but cannot preview it.   The error message I get:

     We can't connect to 'http://serverurl/QdabraRules.xml'.  Please make sure you're using the correct web address.

     And then:

     The query cannot be run for the following DataObject: QdabraRules

    InfoPath cannot run the specified query.

    The file is not a valid XML file.

    The file cannot be accessed

    Filed under:
  • 05-06-2015 08:28 AM In reply to

    Re: Infopath form won't open in Preview after installing Qrules

    Oh how odd - I've seen this before but never tracked it down, where the XML for the QdabraRules data connection gets changed from a local file. Can you email me your template and I can manually fix it up for you?

    Hilary Stoupa

  • 05-06-2015 08:37 AM In reply to

    Re: Infopath form won't open in Preview after installing Qrules

     I have attached the template here.  It is the oddest thing and the first time I have had any issue with Qrules.

  • 05-06-2015 08:47 AM In reply to

    Re: Infopath form won't open in Preview after installing Qrules

    Here you are - this should be all fixed up.

    Hilary Stoupa

Page 1 of 1 (4 items)
Copyright © 2003-2019 Qdabra Software. All rights reserved.
View our Terms of Use.