Search - InfoPath Dev

InfoPath Dev

Use our Google Custom Search for best site search results.

Search

Page 1 of 5 (45 items) 1 2 3 4 5 Next >
  • Removing "Add Document" link in a Document Library

    I have a 2007 InfoPath form I migrated over to SharePoint 2010.  Same process as in 2007 in the respect of assigning the document library a "Content Type" of the form itself. The document library has this "Add Document" link at the bottom of the items. I want to remove that because I don't want users to upload ...
    Posted to SharePoint Integration (Forum) by turfnsurf4me on 10-03-2011
  • VSTA for InfoPath 2010

    Okay, Im thoroughly confused. Ive searched this site and the googled this as much as I can stand and havent found anything that really spells this out.I have InfoPath 2010 installed.  When installing, I selected the .Net Programmability Support option. When I access the code behind in a form, Visual Studio 2005 Tools for Applications is ...
    Posted to InfoPath 2010 (Forum) by turfnsurf4me on 11-14-2010
  • Re: Cannot view attachement file using IE

    Figured out the problem. The problem is disccused in MS KB article  http://support.microsoft.com/kb/316431/  "Internet Explorer is unable to open Office documents from an SSL Web site" The fix was to uncheck the IE option...( on the Advanced tab).... "Do not save encrypted data to disk".  Once I did that ...
    Posted to Browser Forms (Forum) by turfnsurf4me on 09-23-2010
  • Cannot view attachement file using IE

    I've created an InfoPath form with a file attachment control.  It all works fine and happy on my development machine. Meaningafter the form has been deployed to the document library, I can upload or "attach" files to the form ( on SharePoint Portal 2007)  and view the files after the form has been saved.  ...
    Posted to Browser Forms (Forum) by turfnsurf4me on 09-22-2010
  • Hide Any Control On A Web Enabled Form ~ an Easy Alternative Way

    The following is predicated on having a web enabled form with code behind ( c# )     Had the need to hide a button control on my web enabled form. I reviewed various articles and posts from the internet and frankly found them (although useful in their own right and I respect the people that volunteered the ...
    Posted to Browser Forms (Forum) by turfnsurf4me on 01-08-2010
  • Re: Workflow Task calls Infopath XML file, NOT Form Services

    I understand that....and did at the time of my post. What I'm saying is, the built in functionality of Sharepoint Task messages in conjunction with Web enabled Infopath forms for viewing and or display is complete useless as far as I'm concerned. And of course to no surprise, yet just another example of the lack of follow through and ...
    Posted to SharePoint Integration (Forum) by turfnsurf4me on 01-07-2010
  • Workflow Task calls Infopath XML file, NOT Form Services

    Have this browser enabled Infopath form that resides in a MOSS document library. The doc library is configured to display  the form in a web browser only.  Everything works fine. I set up a sequential workflow on the doc lib so when a new form is saved, a workflow is initiated. That all works fine and dandy.  I get the ...
    Posted to SharePoint Integration (Forum) by turfnsurf4me on 01-06-2010
  • Display Assembly Version Information

    For anyone that's interested.... At times.....it's nice to have the version number of your code displayed someplace for the purposes of quickly identifying the "build" of the form. That is of course if you have managed code associated with your form. Here's one way of accomplishing this or how I implemented such a ...
    Posted to General (Forum) by turfnsurf4me on 12-23-2009
  • Re: Solve This!...

    For anyone that's interested..... Problem solved. Short answer:  Incorrect XPath notation  I was using an absolute path to refernce my controls within my  NodeIterator while loop. Such as....                  ...
    Posted to Browser Forms (Forum) by turfnsurf4me on 12-17-2009
  • Re: Solve This!...

    Yes...one would think so, meaning it should work. However, it doesn't.  Or...I'm doing something wrong which could very well be the case. The form has two sections. And the XPathNodeIterator object is cycling twice as expected. ( ie...the count being 2, which is correct. However, only the data from the first section is being ...
    Posted to Browser Forms (Forum) by turfnsurf4me on 12-17-2009
Page 1 of 5 (45 items) 1 2 3 4 5 Next >
Copyright © 2003-2019 Qdabra Software. All rights reserved.
View our Terms of Use.