Search - InfoPath Dev

InfoPath Dev

Use our Google Custom Search for best site search results.

Search

Page 1 of 5 (50 items) 1 2 3 4 5 Next >
  • Re: Automatically generated email is now making a URL a link

    Hi Cris,  I am experiencing the same problem right now. Did you manage to  fix this issue ? I have been browsing the web, but no concrete asnwer was found  Regards, S.
    Posted to General (Forum) by Svetoslav on 03-15-2012
  • URL not working when sent from Outlook 2007

    Hello dear InfoPath community,  for a long time I haven't used the forum, but in the past it has been my saviour many times. So, once again i would like to share my knowledge and problems with you. I have built a relatively complicated tool with SharePoint and InfoPath 2003, containing many libraries and lists. It has been working ...
    Posted to General (Forum) by Svetoslav on 03-14-2012
  • Re: Submit form during OnLoad Event

     Hi Patrick,   well trying is what I am scared about :) becuase the form is rather a complex one, I have a lot of code and I intend to submit it with a code not with a rule. I thought that it would be like this:    OnLoad Event: -caluclations 1 -calculations 2  submit()   Thus as I told you, I am only scared ...
    Posted to General (Forum) by Svetoslav on 08-12-2010
  • Submit form during OnLoad Event

    Hello everybody, In my form I have a couple of calculation that occur during OnLoad event and I want to save the result into a field and then save/submit the form. I am feeling uncertaing if I can thus loose some data. I am scared if the code actually will be triggered before all the information in the xml is loaded to the form and then during ...
    Posted to General (Forum) by Svetoslav on 08-05-2010
  • File Attachment - strange behaviour/ size limitations

    Hi all, I am experiencing a strange behaviour for an attachment in form. The form is published in a SharePoint library. For attachemts larger than a given size ( i assume it is around 20 MB) the forms starts to behave very strange. 1. The fields are not exported in the form library columns, it appears as if they are empty 2. The infopath xml ...
    Posted to General (Forum) by Svetoslav on 06-06-2010
  • Issue with a decimal field

    Hello all I am having an issue with a field formated as decimal(double) Since my template is for global use, I have formatted the field to ignore thousand separation, and only 2 position after the decimal comma to be active (apply this due to cents). Recently I have noticed that I have missed something very important. I suppose that for the ...
    Posted to General (Forum) by Svetoslav on 04-09-2010
  • Possible Problems when updating published template

    Hi all,  I am currently working on a project, which is already running productive. I have some questions which I think maybe helpfull to other users as well 1. The form is already published. But new requirements rise every day, so I the template is being updated/changed almost every week. In the form options I have selected "update ...
    Posted to General (Forum) by Svetoslav on 02-11-2010
  • Re: Save/ Archive InfoPath forms on a network drive

    10x Qazi Anis,  I thought as well the same but I needed someone to confirm it. And yes the template copy as well will double my guarantees. InfoPath Dev forum proves again to be the perfect place for exchanging ideas and experience! Regards, Svetoslav
    Posted to General (Forum) by Svetoslav on 02-08-2010
  • Save/ Archive InfoPath forms on a network drive

    Hi all, I have a question related to the theme archiving/ back up or simply saving forms offline. Currently I am managing a site in SharePoint with libraries and lists. In the libraries I have the XML forms which are consequestly based on the templates of the libraries.  Since my work seems to be appreciated by the ...
    Posted to General (Forum) by Svetoslav on 02-08-2010
  • InfoPath text field acts inconsistently!!!!!!!!

    Hi all InfoPath users,  I have been developing for the last couple of months a complex SharePoint site, which number of InfoPath libraries. Currently I am experiencing something very strange. I have a form document which is opened from the main form with the help of NewFromSolution. I copy some field from the source document and paste ...
    Posted to General (Forum) by Svetoslav on 12-08-2009
Page 1 of 5 (50 items) 1 2 3 4 5 Next >
Copyright © 2003-2019 Qdabra Software. All rights reserved.
View our Terms of Use.