Browse by Tags - InfoPath Dev
in

InfoPath Dev

Having trouble finding a blog or post that answers your question? Check out our Custom Search Page

Browse by Tags

  • Web Service data connection error

    Hi, We ordered qRules from qDabra last week and I was trying to create a form in SharePoint 2013 environment using InfoPath 2013, similar to the form in "qRules Submit to SharePoint List User Guide" PDF. I'm getting below error when I try to create a web service data connection. I enter...
    Posted to Web Services (Forum) by rdoe777 on 10-14-2014
  • Accessing DataSource via Web Service - Error when no matching results

    Hi All, Any advice/suggestions would be much appreciated on the following issue I am experiencing. Overview: I am trying to get a count of the matching WinAccounts from a datasource via a Web Service. So a user opens the form, they click Get Count, the form accesses a datasource and finds how many matches...
    Posted to Newbie Questions (Forum) by MikeH on 06-27-2014
  • Accessing group information from subsite

    I'd like to know if anyone is having issues getting group information when InfoPath 2010 connects to the UserGroup web service in SharePoint 2010. What I'm trying to do is figure out if the current user is a member of a certain group in a SharePoint subsite. I've followed the many excellent...
    Posted to SharePoint Integration (Forum) by miriv365 on 06-11-2014
  • Accessing DataSource via Web Service - Error when no matching results

    Hi All, Any advice/suggestions would be much appreciated on the following issue I am experiencing. Overview: I am trying to get a count of the matching WinAccounts from a datasource via a Web Service. So a user opens the form, they click Get Count, the form accesses a datasource and finds how many matches...
    Posted to Web Services (Forum) by MikeH on 06-11-2014
  • REST query works in IE, but fails in Infopath

    Looking around the web I stumbled on this forum and you guys seem to know your stuff as well as being active in your forums, so I thought I'd join and ask this probably simple question, so first of all Hi! I'm very new to Infopath and Sharepoint and I've been tasked with creating a form for...
    Posted to Web Services (Forum) by Unatco99 on 11-14-2013
  • How to build REST URL with logic

    Hi- I have a functioning REST Web Service that populates a drop down list on an InfoPath form from a SharePoint list. The URL looks something like this: http://webapp/sitecollection/_vti_bin/listdata.svc/ListName?$filter=StatusValue ne 'Assigned' &$orderby=Id desc I am looking to enhance...
    Posted to Data Connections (Forum) by jbrandenburg on 07-12-2013
  • Sandboxed Code + UserProfileService

    I have a browser-enabled InfoPath 2010 form with several data connections to various SharePoint web services (User profile service etc - All data connections are packaged as UDCX files and reside in a data connection library.) The form works absolutely fine UNTIL I add any code at all. Even so much as...
    Posted to SharePoint Integration (Forum) by rgordonj on 03-25-2013
  • Security message even when on localhost

    I am getting the Infopath security notice "This form is located at an Internet location etc." and can't access my web service. I am testing this all on my local home PC, the form is published to c:\temp and the web service is running on http://localhost:1234 Can someone please explain why...
    Posted to Web Services (Forum) by Graeme on 09-21-2012
  • Infopath and WSE?

    I'm trying to figure out any way to get data from my WCF service (BasicHttpBinding, requires username and password in the header). I have tried just using Visual Studio 2005 Web Services only to be reminded that they do not support the type of authentication I require. I am now looking into the old...
    Posted to Web Services (Forum) by omatase on 09-18-2012
  • InfoPath calls WebService 401 Unauthorized

    Hi, I am trying access UserProfileService Web service on InfoPath 2010 Web browser Administrator Approved Forms (Domain/Full) to populate the User Details on form Load .I am using claim based Kerberos authentication website. I have configured the SPN for website and SQL server to use Kerberos authentication...
    Posted to Web Services (Forum) by BMARU on 04-27-2012
Page 1 of 4 (35 items) 1 2 3 4 Next >
Copyright © 2003-2014 Qdabra Software. All rights reserved.
View our Terms of Use.