Browse by Tags - InfoPath Dev
in

InfoPath Dev

Having trouble finding a blog or post that answers your question? Check out our Custom Search Page

Browse by Tags

  • Infopath form error on Sharepoint when too many words or characters are entered ????

    I created this InfoPath form that is linked to SharePoint. The form works great and is usually succesful but once in awhile, if there are too many characters/words on this one text box, It gives me an error message (with no details??). I can put as many words/characters in every other text box, its just...
    Posted to General (Forum) by jmsteinberg on 01-08-2013
  • InfoPath Data Connection - "An error occurred accessing a data source"

    Background I have a browser-enabled InfoPath form, with a data connection to a SharePoint list. Upon loading, it pulls in data from the SP list and populates a load of fields. It worked fine in development, and it worked fine when there were a few rows of data in the list when I deployed the form. However...
    Posted to Browser Forms (Forum) by Sharklaar on 09-03-2010
  • AD lookup from an alias or badge field to retrieve email, etc

    Hello, I have an InfoPath browser form that I publish to a SharePoint MOSS enterprise form services form library. This form needs (IF POSSIBLE) a no-code solution. I have a text field called Alias/Badge # where a manager types in an employees AD account alias or badge field. After a button is pressed...
    Posted to Browser Forms (Forum) by Eric Schrader on 06-24-2010
  • Browser-Enabled Form - Dropdown HTML Values

    Hi! I'm adding in an browser-enabled InfoPath Form dynamically with C# items, which works correctly. I setted the DropDown Source to Fields of the Form ( MainSource ). Via C# OnLoad() event i add my items dynaicaly: //-- set value of dropdown item tempNode.SelectSingleNode("my:" + XPathField...
    Posted to Browser Forms (Forum) by munzili on 03-03-2009
  • Controls with blank values are disabled after submit to SharePoint Forms Library...

    I have a browser compatible InfoPath 2007 form that is based on a SQL Server Data Connection. The form submits the data back to the database via a web service. The form itself is then submitted to a SharePoint Library. The form works just fine when opened in either the InfoPath Client or the browser...
    Posted to Browser Forms (Forum) by kwenger on 02-11-2009
  • How to host Browser enabled forms?

    I'm fairly new to InfoPath and it's capabilities. I have about 20-30 internal forms that I would like to create electronically using InfoPath. Only a few people on our network are licensed for InfoPath. We are in a Windows Server 2003 domain environment with around 50 Win XP pro clients. If I...
    Posted to Browser Forms (Forum) by khendry on 02-06-2009
  • Generic search box

    HI All I am trying to migrate an internal staff lookup form from ASPX to SharePoint 2007. I have created the form and I can run a query to bring back all records, however I cant seem to implement a text box where I can search across all fields, I can only bind a text box to a certain field. What i would...
    Posted to Browser Forms (Forum) by mark-scott on 10-24-2008
  • Filter data in Moss list for Infopath form

    Hi, I have some lookup lists on my Moss team Site like states and cities. Now Cities List contains a column as State within it. While fetching data for Cities in Infopath web based form using Secondary datasource, I want to filter tha data for a particular State. I need to show this data in a dropdown...
    Posted to Browser Forms (Forum) by guptasourav on 10-12-2008
  • Sharepoint List is not populated

    Hello all, I have an InfoPath form and i published it in sharepoint. I have been populating some fields and it's fine. But now, I populated a new field and it looks ok in the form library but no data is being sent to this field. It looks like it's a bug or something 'cause the other fields...
    Posted to Browser Forms (Forum) by wintert on 09-08-2008
  • Form Template's status remains forever in 'installing' or 'deleting' state

    Hi, I am having this problem since yesterday. I uploaded an administrator approved full-trust form template using the upload feature in the Manage Form Templates section in central administration. After this I want to activate this form template for a site collection but the status field never changes...
    Posted to Browser Forms (Forum) by Srinivas Varukala on 06-05-2008
Page 1 of 2 (13 items) 1 2 Next >
Copyright © 2003-2014 Qdabra Software. All rights reserved.
View our Terms of Use.